Urn beelden

Urn beelden

Urn beelden

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Urn- of asbeelden

Steeds meer nabestaanden zoeken iets decoratiefs om hun geliefden te herdenken. Veelal vinden zij een urn te confronterend en te nadrukkelijk aanwezig op de schoorsteenmantel.

De beelden staan symbool voor de onverbrekelijke band met de overledene. Voor velen is het prettig dat er geen directe link naar een urn is; er staat immers een prachtig sculptuur in de kamer. Alleen de direct betrokkenen weten dat het een beeldurn of asbeeld is en kunnen zelf kiezen om dit wel of niet aan bezoekers te vertellen. Tevens is de symboliek van de sculptuur een mooie herinnering aan uw verbondenheid met de overledene.

Urn- of asbeelden met de grootste zorg geboetseerd

Urn beelden zijn beelden die gebruikt worden als urn. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een Boeddha urn, een abstract urn beeld of een borstbeeld dat tevens als urn geschikt is. Meer advies over het aanschaffen van een urn beeld of kunst urnen.

Onze handgemaakte beeld-, sculptuur- of art urnen zijn met de grootste zorg geboetseerd, daardoor heeft elke beeld urn zijn eigen uitstraling en is dus uniek. Het is mogelijk om een urn beeld van bijvoorbeeld keramiek of brons naar uw wens te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op om uw specifieke wens te bespreken.

De hoeveelheid as die vrij komt bij de crematie van een volwassene is gemiddeld 3 á 3,5 liter. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.