Handgemaakte urn door Geert Kunen 'Voetbal'

€ 458,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101729

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Keramiek

Kleur: Brons

Afmeting (hxbxd in cm): 24 x 20

Inhoud: 3.0 liter


Unieke keramische urn met liefde gemaakt door Geert Kunen
Geert Kunen is autodidact en heeft dan ook een eigen, unieke stijl. Hij maakt de urn uit pure liefde en dat ziet u terug in het resultaat. Iedere handgemaakte urn is een kunstwerk op zich. Doordat de kunstenaar deze serie vanuit een diep innerlijk gevoel boetseert krijgt iedere urn een gevoelsvolle uitstraling.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Unieke keramische asurnen met liefde gemaakt door Geert Kunen
In Nederland werken wij nauw samen met verschillende keramisten, waaronder kunstenaar Geert Kunen. Al meer dan 40 jaar maakt hij keramische kunstwerken. Hij beheerst dit materiaal dan ook als geen ander. De urnen worden met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei. Tijdens het bakproces worden deze voorzien van een vloeibaar laagje brons, dat zich aan het keramiek hecht.

Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen en de bijzondere bronskleur maken elke urn van Geert tot een kunstwerk, dat past in elk interieur en tegelijk een beeldende nagedachtenis vormt.

Geert Kunen is autodidact en heeft dan ook een eigen, unieke stijl. Hij maakt de asurnen uit pure liefde en dat ziet u terug in het resultaat. Iedere keramische asurn is een kunstwerk op zich. Doordat de kunstenaar deze serie vanuit een diep innerlijk gevoel boetseert krijgt iedere urn een gevoelsvolle uitstraling. Het specialisme van Geert Kunen is sinds jaar en dag het creëren van asurnen. Asurnen die persoonlijk zijn en een blijvende herinnering vormen.

Asurn naar eigen ontwerp
Iedere asurn wordt met de hand gemaakt. Hierdoor heeft elke keramische urn zijn eigen uitstraling, is iedere asurn uniek en geen een asurn hetzelfde. U kunt zelfs een asurn laten maken naar eigen ontwerp indien u dit wenst.

De urnen van Geert Kunen blinken uit in de kwaliteit. Heeft u al een idee in gedachten van hoe de urn eruit moet komen te zien? Neem dan gerust contact op. Als beeldend kunstenaar kan Kunen alles voor u maken. Wilt u bepaalde versieringen, de datum of een tekst op de volwassen urn? Geen probleem, hij doet dit graag. Op die manier krijgt u een uniek en persoonlijke urn.

Na het droogproces worden de keramische urnen gebakken en voorzien van een brons finish. Van boetseren tot het bakken van de keramische urn neemt ongeveer 4 weken in beslag.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101729
Kleur
Brons
Symbool / thema / vorm
Hobby, beroep, sport & spel
Afmeting (h x b x d in cm)
24 x 20
Inhoud in liter
3.0
Geschikt om
De gehele hoeveelheid as in te bewaren
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten