Verzendmethoden

Onze pakketten worden met veel zorg en aandacht verzonden

Wij bieden u drie mogelijkheden om uw bestelling te verzenden; GRATIS standaard verzenden, uw bestelling verzekerd verzenden en uw bestelling naar een servicepunt in de buurt laten sturen. 

1. GRATIS standaard verzenden
In samenwerking met DHL-pakketservice wordt uw bestelling bezorgd. Zodra uw bestelling verzonden wordt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. U ontvangt uw bestelling hierna binnen 1 dag in huis. Een DHL-pakketbezorger levert uw bestelling op het afleveradres af. U kunt zelf aangeven of dit bijvoorbeeld thuis of op uw werk is. Bezorging van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen).

De DHL-pakketbezorger doet twee afleverpogingen. Als u niet thuis bent, ontvangt u een kaart in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via track en trace zien waar uw pakket wordt bezorgd. Mist u de tweede afleverpoging, dan wordt het pakket bij een DHL-servicepunt afgeleverd waar het gedurende 7 dagen door u kan worden afgehaald. Hierna wordt het pakket retour gestuurd naar URNWINKEL.

2. Uw bestelling wordt VERZEKERD verstuurd
Ontvang uw pakket verzekerd. Het pakket wordt persoonlijk overhandigd aan de deur, nadat de ontvanger heeft getekend. Het pakket mag expliciet niet afgegeven worden bij de buren. De inhoud is volledig verzekerd bij verlies of beschadiging. Hiervoor brengen wij € 7,50 in rekening.

De DHL-pakketbezorger doet twee afleverpogingen. Als u niet thuis bent, ontvangt u een kaart in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via track en trace zien waar uw pakket wordt bezorgd. Mist u de tweede afleverpoging, dan wordt het pakket bij een DHL-servicepunt afgeleverd waar het gedurende 7 dagen door u kan worden afgehaald.

3. Uw bestelling naar een pakketpunt bij u in de buurt laten sturen
Deze verzendmethode kan uitkomst bieden omdat u geen risico loopt om de bezorger mis te lopen. En het is ook nog eens beter voor het milieu. Zodra uw pakket klaarligt, ontvang u een bericht van DHL. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel. Controleer de openingstijden van pakketpunten bij u in de buurt via de DHL ServicePoint-zoeker. DHL Pakketautomaten op openbare plekken zijn vaak dag en nacht beschikbaar.

Omdat onze verzendkosten voor het versturen van pakketten naar Servicepunten hoger liggen dan standaard verzendingen brengen we voor deze service € 2,50 in rekening.

Als u een vraag heeft of advies wilt hebben, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 858 081 046.