URNWINKEL, zakelijk

URNWINKEL. werkt samen met uitvaartprofessionals

URNWINKEL krijgt veel vragen van uitvaartondernemers, crematoria en steenhouwers op bijvoorbeeld het gebied van maatwerk. URNWINKEL werkt daarom samen met uitvaartondernemers, crematoria en steenhouwers in Nederland en België. 

Ons doel is onze klant op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een gedenkartikel. Daarom selecteren wij nieuwe partners nauwkeurig. Wij werken graag samen met professionele partners, die onze passie delen voor het leveren van een 'tastbare' herinnering aan hun nabestaanden, precies datgene leveren wat bij de overledene en/of nabestaanden past.

Het is mogelijk om op de volgende manier met ons samen te werken:

Uw koopt in via onze zakelijke inlog
Ook is het mogelijk om in de zakelijke omgeving in te loggen. Wanneer u op deze link klikt komt u in de inlogomgeving van URNWINKEL.

U kunt hier uw gegevens invoeren. Aan de hand van een aantal variabelen wordt u getoetst. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd en verzonden zorgen wij ervoor dat u een e-mail ontvangt, waarna u kunt inloggen.

Hoe werkt de bezorging en kan ik ook retourneren?

Prijzen
Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en onder voorbehoud van schrijf- en/of drukfouten. De prijzen zijn exclusief € 12,- verzendkosten. Op al onze transacties zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Legend Corporation van toepassing, zoals gedeponeerd op 1 april 2010 bij de Kamer van Koophandel voor Friesland te Leeuwarden (KVK reg. Nr. 81816146). Op eerste verzoek worden deze kosteloos toegezonden. Betaling binnen 8 dagen. BTW-identificatienummer:NL862230500B01

Bezorging
Uw producten worden binnen de aangegeven levertijd bezorgd.

Retourprocedure
Wanneer u een artikel wilt retourneren kunt u het retourformulier invullen en toevoegen in het pakket. U dient het pakket te versturen middels een door u te kiezen vervoersbedrijf.

Uitgesloten van retour
Maatwerk producten, gegraveerde producten en producten die incompleet, beschadigd of gebruikt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Retouradres
U kunt uw retourpakket zenden naar:

URNWINKEL.
T.a.v. Afdeling retouren
Roggemole 8-14
8531 WB Lemmer
Nederland

Na ontvangst van uw retourzending, sturen wij u een e-mail met daarin een ontvangstbevestiging. Binnen 14 werkdagen storten wij vervolgens het aankoopbedrag op uw bankrekeningnummer terug.

Klantenservice
Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via de info@urnwinkel.nl of het contactformulier.