(AS)SIERADEN

Vingerafdruk-, assieraden en as-hangers zorgen dat u altijd dicht bij uw dierbare bent

Na het afscheid nemen en de crematie van uw dierbare, kunt u een sterke behoefte hebben om hem of haar zo dichtbij mogelijk te hebben. U kunt de urn op een mooie plek plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om een beetje as in een assieraad bij u te dragen. In een as-sierraad kunt u een kleine hoeveelheid as met u meedragen, maar bijvoorbeeld ook een haarlok of een stukje stof. U kunt kiezen uit een ashanger, maar ook uit een asring of armband waarin u het as kwijt kunt. Bij www.urnwinkel.nl en www.urnwinkel.be kunt u kiezen assieraden van zilver, goud of tin, maar ook van edelsteen. URNWINKEL heeft een grote collectie assieraden die u online kunt bestellen. Op elk moment dat u maar wilt. Op het moment dat u er aan toe bent.

In de uitvaartbranche zijn er -net als in elke branche- trends die komen en gaan, maar soms ook blijven. Sierraden voor nabestaanden zijn daar een goed voorbeeld van. Sinds 2004 worden er in Nederland meer mensen gecremeerd dan begraven, een trend die zich de komende jaren voortzet. Gelijk met deze trend zijn er de laatste jaren ook steeds meer manieren ontstaan om het as van de overledene te bewaren. Naast urnen in allerlei soorten en maten zijn er nu ook sierraden voor nabestaanden te verkrijgen. Die zijn sierraden waarin u as van uw dierbare kunt bewaren. Zie het als een soort mini urn, maar dan in de vorm van een ring, een ketting of een klein beeldje. Deze sierraden voor nabestaanden zijn bij ons gemakkelijk online te bestellen. Op dit moment is dragen van as in een sierraad een trend. Deze vorm van gedenken is persoonlijk, eenvoudig te realiseren én kan worden uitgevoerd in eigen smaak. Daarom ziet het er naar uit dat het dragen van sierraden voor nabestaanden een trend is, die niet zomaar voorbij zal gaan.

Vragen over sierraden voor nabestaanden? Neem contact met ons op. Meer advies over het aanschaffen van een assieraad, as-hanger of assieraden.