Colliers en toebehoren

Colliers en toebehoren

Colliers en toebehoren

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Halskettingen, armbanden en toebehoren voor gedenksieraden

Ben je op zoek naar een gedenksieraad die je om je hals of pols kunt dragen? Onze kettingen en armbanden zijn gemaakt door ambachtslieden. Vrijwel alle gedenksieraden worden met de hand gemaakt. In deze categorie vind je kettingen en armbanden voor onze gedenksieraden en assieraden. Ook bieden we lijm- of vulsetjes voor de assieradencollectie aan. Door het gereedschap en de vulinstructie wordt het een stuk makkelijker om een as-hanger zelf te vullen.

Gourmet kettingen voor assieraden

Een eenvoudig, klassiek en elegant collier met bijzondere gebogen schakels, ook wel gourmet collier genoemd. Een verfijnde, platte ketting die glinstert als het licht erop valt. Perfect op zichzelf en mooi als basis voor vrijwel elk assieraad.

De colliers hebben een fijne uitstraling, zijn strak, oersterk en voorzien van een gebruiksvriendelijke karabijnsluiting. De gourmet colliers zijn in verschillende lengtes en breedtes te bestellen. Perfect voor onze gedenksieraden zoals de gouden en zilveren assieraden.

Slangenkettingen en -armbanden voor as-hangers en asbedels

Slangkettingen en -armbanden zijn gemaakt van licht gebogen plaatjes die strak geweven zijn met dunne schakels om een flexibele buis te vormen. Het collier of de armband dankt haar naam aan de gladde, schubachtige textuur, die lijkt op slangenhuid.

De colliers zijn extreem flexibel en worden geleverd in verschillende lengtes. Slangenkettingen zijn populair bij veel sieradenmakers – als losse halsketting, armband en in combinatie met een as-hanger of bijvoorbeeld asbedel van zilver.

Venetiaanse halskettingen voor gedenksieraden

De Venetiaanse kettingen hebben een strakke en gladde uitstraling, geschikt voor mannen en vrouwen. De halskettingen bestaan uit vierkante schakels in de vorm van blokjes.

De ketting wordt vaak in combinatie met een gedenksieraad gedragen, maar kan ook prima zonder hanger gedragen worden. Het beste om alleen te dragen of met lichte gedenkhangers, omdat zware hangers de schakels kunnen uitrekken of verdraaien. De Venetiaanse halskettingen zijn er in verschillende lengtes en breedtes.

Siliconen kettingen met stalen kern

Het siliconen collier bestaat uit een kern van staaldraad met siliconen omhulsel. De kettingen zijn daardoor vele malen duurzamer dan gewone rubberen kettingen. De stalen bajonetsluiting sluit mooi aan bij het siliconen en vormt een geheel. Ook deze ketting kan zowel zonder als met assieraad gedragen worden.