Laagste prijsgarantie bij URNWINKEL

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we bij URNWINKEL een laagste prijsgarantie aan. Over die laagste prijsgarantie willen we niet te moeilijk doen, maar om het eerlijk te houden hebben we toch enkele voorwaarden.

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dat kan door een print/link van de desbetreffende website, folder of flyer worden aangetoond.

Onze laagste prijsgarantie geldt bij:


Acties en kortingen bij concurrenten

Onze concurrenten kunnen tijdelijke acties voeren. Mochten ze bij een dergelijke actie onder onze prijzen komen dan is onze laagste prijsgarantie gewoon geldig.

Prijzen van concurrenten

Om een eerlijke vergelijking te kunnen maken geldt de laagste prijsgarantie ten opzichte van partijen in Nederland gevestigd zijn. En zodoende aan dezelfde wetgeving en serviceniveaus dienen te voldoen. De garantie is dus niet geldig bij vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of partijen zonder bedrijfsregistratie.

Internetaanbieders

Indien de internetaanbieder aan bovenstaande vereisten voldoen (gevestigd in Nederland en voldoend aan de hier geldende regelgeving) dan is de laagste prijsgarantie gewoon geldig.

Identieke artikelen

Het product waarmee de vergelijking gemaakt wordt dient uiteraard gelijk te zijn aan het door ons aangeboden product. Dat geldt ook voor bijv. de minimale afname.

Moment van prijsvergelijking

Wanneer een prijs van URNWINKEL vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn.

Wanneer het product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is

De laagste prijsgarantie is alleen geldig als de andere leverancier het product ook daadwerkelijk kan leveren. Bij uitverkochte producten of producten die niet meer leverbaar zijn is de laagste prijsgarantie niet geldig.

Tot 30 dagen na de aankoop

Tot 30 dagen na aankoop kan aanspraak gemaakt worden op onze laagste prijsgarantie.

Stappen voor het claimen laagste prijsgarantie

  1. Bekijk de bovenstaande richtlijnen en meld de door jou gevonden prijs. Dat kan via een mail naar info@urnwinkel.nl. Benoem in de titel dat het om de laagste prijsgarantie gaat. Voeg in de mail zoveel mogelijk informatie toe over het product bij de andere aanbieder. Denk daarbij aan screenshots van het aanbod en een link naar het aangeboden product.

  2. Wij controleren de prijs zo snel mogelijk.

  3. Als alles klopt, krijg je het bedrag direct terugbetaald via dezelfde betaalwijze die gebruikt is bij de bestelling. Mochten we toch informatie missen dan zullen we contact met u opnemen.