Duo urnen

Duo urnen

Duo urnen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Duo urnen

Waar overleden dierbaren vroeger vak voor een familiegraf kozen, om samen bij elkaar begraven te kunnen worden, kiezen tegenwoordig steeds meer mensen voor een duo urn. Duo urnen, ook wel familie urnen genoemd, zijn urnen die op een symbolische wijze de as van twee dierbaren kunnen bergen. Door de kiezen voor een duo urn, kunnen partners of familieleden ook na het overlijden samenblijven.

Al onze duo urnen zijn zeer vakkundig afgewerkt. Door de unieke uitstraling zijn deze duo urnen zeer bijzonder om de as van uw dierbaren in te bewaren.

Duo urn kopen

Er zijn twee type duo urnen; een urn met twee askamers of een set van twee urnen die die samen een mooi geheel vormen. Onze duo urnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Er is dus altijd wel een urn die bij de overleden dierbaren past.

Duo urn voor buiten

Urnen die buiten geplaatst worden, moeten bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals vorst en regen. Er zijn een aantal materialen die geschikt zijn voor buiten; waaronder RVS, natuursteen en brons.

RVS is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk materiaal, dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Het voordeel aan RVS duo urnen, is dat deze urnen nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Ook marmeren en granieten duo urnen zijn geschikt voor buiten.  Natuursteen urnen blijven kleurecht en zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Tot slot zijn onze duo urnen brons geschikt voor buiten. Brons is namelijk een zeer corrosiebestendig, duurzaam materiaal.

Duo urn met kaarshouder

Een kaarsje aansteken heeft een mooie symbolische betekenis, wat een duo urn met kaarsje erg speciaal maakt. Kaarslicht staat namelijk symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde. Er wordt dan ook vaak een kaarsje aangestoken om de overledenen te herdenken. De meeste mensen branden een kaarsje op de momenten dat ze wel wat extra kracht kunnen gebruiken, zoals een trouwdag of verjaardag van de overleden dierbare.

Wij hebben diverse duo urnen met een kaarsje in ons assortiment, zoals onze keramische duo urn 'Eeuwige verbintenis' met kaarshouder. Een bijzonder duo urn doordat de kunstenaar vanuit een diep innerlijk gevoel boetseert. Zo krijgt deze urn een gevoelvolle uitstraling. Na het droogproces wordt deze duo urn met kaarsje gebakken en voorzien van een bronsfinish. Het is ook mogelijk om deze bijzonder urn aan te passen naar uw wens.

Duo urn hart

Een hart staat symbool voor de liefde die u voor uw overleden dierbare voelt, waardoor dit een veel gekozen vorm is voor een duo urn. Wij hebben diverse duo urnen in de vorm van een hart in ons assortiment, gemaakt van verschillende materialen. Een veel verkochte urn is de hartvormige urn van brons; geschikt voor zowel binnen als buiten.

Eigen ontwerp duo urn

Het is bij URNWINKEL. ook mogelijk om uw eigen ontwerp door ons te laten ontwikkelen. U kunt een schets, een foto of een voorbeeld van het model sturen zodat wij hiervan een ontwerp kunnen maken. Hieruit volgt een offerte waar u akkoord op kunt geven.

Heeft u een vraag over de aanschaf van een duo urn? Neem alstublieft contact met ons op.