Awards en keurmerken

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare. Uw wens staat hierbij centraal. Door de samenwerking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland zijn wij in staat om precies datgene te laten maken wat u wenst.

Met passie doen wij elke dag wat we het beste kunnen. Dit komt tot uiting in onze prijzen en klantrecensies. Hier zijn slechts enkele van de prijzen en onderscheidingen die we hebben ontvangen.

 
 
Trustpilot reviews URNWINKEL.

Als "Uitstekend" beoordeeld 4,7 / 5

URNWINKEL. heeft een beoordeling van bijna 5 sterren op basis van meer dan 3000 onafhankelijke klantrecensies en wordt beoordeeld als de nummer 1 in verschillende categorieën. Trustpilot is een van 's werelds grootste online platformen voor reviews die bedrijven en consumenten met elkaar verbindt via eerlijke feedback van klanten over hun aankoop- en service-ervaring.

Google reviews URNWINKEL.

Hoog Gewaardeerd met 4 / 5 op Google

URNWINKEL. heeft een beoordeling van 4 / 5 sterren op Google. Google-verkopersbeoordelingen zijn gebaseerd op een aantal onafhankelijke bronnen. Om consistente beoordelingen te kunnen geven, schaalt Google de beoordelingen opnieuw en filtert beoordelingen eruit die Google als onbetrouwbaar of anderszins twijfelachtig beschouwt.                                                     

Facebook reviews URNWINKEL.

URNWINKEL. wordt aangeraden

De beoordeling van de URNWINKEL. pagina is gebaseerd op meerdere bronnen, zoals de recensies en aanbevelingen die mensen met elkaar delen over bedrijfspagina op Facebook. FB verifieerd niet of gebruikers het product of de dienst die ze beoordelen of aanbevelen op pagina's op Facebook ook werkelijk hebben aangeschaft of gebruikt.

Amazon reviews URNWINKEL.

Onze artikelen scoren een 5 / 5 op Amazon

De URNWINKEL. shop op Amazon bestaat al meer dan tien jaar en heeft een klantwaardering van 5 sterren. Gebaseerd op onafhankelijke klantbeoordelingen is 97% positief. Het is mogelijk om productfeedback te geven door een sterbeoordeling te selecteren.

In de media benoemd

KLASSE! Laatste rustplaats voor poes Loekie
Loekie is niet meer. Na ruim 21 jaar heeft de familie Kroon uit Nieuw-Vennep afscheid moeten nemen van haar geliefde poes, die ook als herinnering een mooi plaatsje in huis moest houden. Voor Loekie werd dus in februari via urnwinkel.nl een hartvormige urn met poezenpootjes erop besteld. Helaas kon de webwinkel niet snel leveren. Het vrachtschip, waarmee de urn naar Nederland kwam, had vertraging. Ingrid Kroon kreeg het aanbod nog even te wachten of een andere urn te kiezen dan wel geld terug. De familie besloot te wachten, maar eind mei was er nog steeds geen urn. Dat vond de betreffende webwinkel te dol: ze bood aan het geld te retourneren en een andere urn uit dezelfde serie te kiezen. De Kronen gingen daarmee akkoord en in een mum van tijd stond de nieuwe urn in huis en het geld weer op de rekening. Een fijne afwikkeling, die dit graag wil doorgeven aan de krant. Bron: Haarlems dagblad.

Trends in uitvaartland, borstbeeld als urn
Van een eenvoudige vaas tot een borstbeeld uit de handen van beeldend kunstenaar Roy Greve. Urnen om de as van een overledene in te bewaren zijn er in alle soorten en maten. Webshop URNWINKEL. is erin gespecialiseerd en slaat inmiddels de vleugels ook uit naar andere Europese Landen. Roy Greve boetseert koppen en probeert daarbij ook iets van het karakter van de overledene weer te geven. Populair zijn de Boeddhabeelden als dragers van de as. Bron: Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant.

 

urnwinkel lemmer