´╗┐
Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 4.7 gebaseerd op 2850 beoordelingen. Hier zijn we best trots op.

Asbedels zilver

Asbedels zilver

Asbedels zilver

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Zilveren asbedels of askralen

Steeds meer mensen in Nederland kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier, een kleine hoeveelheid as of een beetje aarde van het graf in zogenaamde asbedels, askralen, memorial bedels of gedenkbedels te bewaren. Het dragen van een asbedel heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces en is een tastbare herinnering aan de overledene.

De asbedels zijn gemaakt van 925 Sterling zilver, wat betekent dat de bedels voor 92,5% uit zilver bestaan. De overige 7,5% bestaat uit een legering om stevigheid te geven aan de bedel. De bedels zijn perfect afgewerkt, waardoor zij niet herkenbaar zijn als assieraad. De asbedels worden geleverd exclusief armband en worden gratis verzonden.

In ons asbedels kan een symbolische hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf bewaren. Wanneer u 100% zekerheid wilt hebben dat de asbedel niet meer geopend kan worden adviseren wij u de asbedel te verlijmen of te laten solderen door uw juwelier.

Welke soorten asbedels bieden wij aan?

Wij hebben een grote collectie zilveren asbedels die geschikt zijn voor armbanden van bijvoorbeeld Pandora, Sim Stars, Larenza, iMenso, SilveRado, Biagi, Amora, Trollbeads en Tedora. Onze asbedels kunnen zowel door mannen als vrouwen als kinderen gedragen worden en zijn geschikt voor de as van mensen, maar ook voor dieren.

Asbedel vlinder

Een van onze veel verkochte zilveren asbedels is de asbedel vlinder. Een vlinder heeft meerdere symbolische betekenissen. Een van deze betekenissen is dat de vlinder de kortstondigheid en kwetsbaarheid van het leven symboliseert, waardoor de asbedel vlinder goed past bij het overlijden van een jong persoon. De vlinder heeft ook een religieuze betekenis en symboliseert het leven, de dood en de wederopstanding. Een asbedel vlinder is dus altijd een mooi en passend idee.

Asbedels voor de as van huisdieren

Wij hebben een breed assortiment met asbedels die geschikt zijn om de as van uw overleden viervoeter in te bewaren. Zo hebben wij asbedels met pootafdrukken, asbedels met een kat of bijvoorbeeld asbedels met botjes / kluifjes erop. Al deze asbedels zijn gemaakt van 925 Sterling zilver en zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Daarnaast worden onze zilveren asbedels gratis verzonden.

Heeft u advies nodig over de aanschaf van een zilveren asbedel?

Heeft u vragen of advies nodig over de aanschaf van een zilveren asbedel? Neem hierover gerust contact met ons op! U kunt ons e-mailen, bellen, met ons chatten of het contactformulier invullen.

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare. Uw wens staat hierbij centraal.