Vingerafdruk en foto sieraad

Vingerafdruk en foto sieraad

Vingerafdruk en foto sieraad

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Vingerafdruk- en foto sieraden

Vingerafdruk- of fingerprint sieraad
Door middel van het vingerafdruksieraad, ook wel de fingerprint hanger genoemd blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. Het vingerafdruksieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare welke veel troost biedt na het verlies. Een vingerafdruk is uniek. Niemand ter wereld heeft exact dezelfde afdruk. Samen met onze kunstenaars verwerken wij de vingerafdruk van uw dierbare in een bijzonder sieraad zoals bijvoorbeeld een hartje. De afdruk van de vinger wordt in het sieraad gelasergraveerd.

De vingerafdruksieraden worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door de hanger heen om een lange gebruiksduur te kunnen garanderen.

Foto afdruk sieraad
Door middel van het foto afdruk sieraad blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. Het foto afdruk sieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare welke veel troost biedt na het verlies.

Samen met onze kunstenaars verwerken wij de foto van uw dierbare in een bijzonder sieraad zoals bijvoorbeeld een hartje. De foto wordt in het sieraad gelasergraveerd.