Gouden ring met vingerafdruk

€ 875,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101542

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Goud

Kleur: Goud

Afmeting (hxbxd in cm): 0.6


Door deze ring te voorzien van een vingerafdruk blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. De ring met vingerafdruk symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare. Let op! U dient de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.
+€ 20,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

* Vereiste velden

Details

Door deze gouden ring te voorzien van een vingerafdruk blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. De ring met vingerafdruk symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare.

Een vingerafdruk is uniek. Niemand ter wereld heeft exact dezelfde afdruk. Samen met onze kunstenaars verwerken wij de vingerafdruk van uw dierbare in een bijzonder sieraad. Ook is het mogelijk om de binnenzijde van de ring te laten voorzien van naam en/of datum.

De sieraden worden veelal met de hand gemaakt. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking. De ring is verkrijgbaar in 14 krt. geelgoud, 14 krt. witgoud, 18 krt. geelgoud en 18 krt. witgoud.

Let op! U dient de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101542
Kleur
Goud
Symbool / thema / vorm
Overige vormen
Afmeting (h x b x d in cm)
0.6
Levertijd
Circa 6 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten