Assieraden voor heren

Assieraden voor heren

Assieraden voor heren

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters

Grootste assortiment assieraden voor heren

Op zoek naar een unieke manier om uw overleden dierbare te herinneren? Onze selectie assieraden voor heren is met zorg en oog voor detail vervaardigd, zodat u de herinneringen op een persoonlijke manier met u mee kunt dragen, waar u ook heen gaat. Assieraden zijn een bijzondere manier om een overleden dierbare te eren en te gedenken. Om de herinnering door middel van een tastbare en stijlvolle vorm levend te houden.

Waarom kiezen voor assieraden?

Met assieraden kunnen mensen hun overleden dierbaren op een unieke en tastbare manier gedenken. Hieronder vindt u een paar redenen waarom assieraden voor mannen aan populariteit hebben gewonnen:

 1. Houdt uw dierbaren dichtbij
  Assieraden zorgen ervoor dat u altijd een klein deel van de as van uw dierbare bij u kunt dragen. Een tastbaar sieraad met al haar symboliek biedt troost en geeft een gevoel van verbondenheid.
 2. Herdenkingssymbool
  Herinneringssieraden dienen als blijvend eerbetoon en symbool voor de herinnering. Het houdt de herinnering aan uw dierbare levend en zorgt ervoor dat u hun nalatenschap overal mee naartoe kunt nemen.
 3. Persoonlijk en personaliseerbaar
  Veel assieraden kunnen worden gepersonaliseerd met gravures of andere persoonlijke accenten. Dit maatwerk voegt een persoonlijk en sentimenteel element toe aan het sieraad, waardoor het nog specialer wordt.
 4. Verscheidenheid aan stijlen
  Assieraden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van minimalistische en moderne ontwerpen tot meer ingewikkelde en traditionele opties. Door deze variatie kunt u een stuk kiezen dat bij uw persoonlijke smaak en stijl past.
 5. Een bron van troost
  Het dragen van gedenksieraden kan troost bieden tijdens het rouwproces. Het kan een gevoel van troost bieden en helpen bij het omgaan met het verlies van een dierbare door hen fysiek en emotioneel dichtbij u te houden.
 6. Betekenisvol cadeau
  Assieraden zijn ook een attent en betekenisvol cadeau voor iemand die verlies heeft meegemaakt. Het is een manier om empathie, steun en liefde te uiten voor de persoon die rouwt.
 7. Duurzaam en lange levensduur
  Bij het maken van assieraden worden meestal hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor het jarenlang een geliefd aandenken blijft.

Verschillende soorten assieraden voor heren

Bij URNWINKEL. beseffen we dat iedere man unieke voorkeuren heeft als het gaat om assieraden. Sommige mensen omarmen traditionele gedenksieraden, terwijl anderen de voorkeur geven aan meer ingetogen accessoires. Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende smaken van onze klantenkring, bieden wij een breed scala aan assieraden, speciaal ontworpen voor heren. Onze collectie bevat:

1. Prachtige ashangers voor heren

Onze ashangers voor heren zijn ontworpen om een klein deel van de crematie as te bewaren, zodat je een deel van je geliefde dicht bij je hart kunt houden. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak en minimalistisch ontwerp, of een meer ingewikkelde en mannelijke stijl, u vindt een scala aan opties die bij uw persoonlijke smaak passen.

2. Stijlvolle as armbanden voor heren

Ontdek onze collectie as armbanden die exclusief ontworpen is voor mannen. Deze armbanden bieden u een discrete en stijlvolle manier om de as van uw dierbare altijd bij u te dragen. U kunt de perfecte armband die bij uw stijl past vinden in onze grote collectie as armbanden voor heren. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in verschillende designs.

3. Mannelijke asringen met een vleugje elegantie

Onze asringen voor mannen zijn ontworpen om zowel symbolisch als elegant te zijn. Deze ringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vormen een discrete en verfijnde manier om de herinnering aan uw dierbare dichtbij u te houden. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waaronder zegelringen en minimalistische armbanden.

4. Sleutelhanger ashangers voor heren

Bent u geen fan van assieraden of passen sieraden niet bij uw functie, dan hebben wij een alternatieve oplossing voor u. Ons assortiment bevat sleutelhanger ashangers waarmee u een klein aandenken aan uw geliefde overal mee naartoe kunt nemen. Deze sleutelhangers zijn niet alleen erg praktisch, maar hebben ook sentimentele waarde waardoor ze een prachtig aandenken zijn.

Hoe kies je het perfecte gedenksieraad voor heren?

Bent u op zoek naar een manier om de herinnering aan uw dierbare dicht bij te houden, maar sluiten de meeste gedenksieraden niet helemaal aan bij uw voorkeur? In dat geval kunnen onze assieraden, en met name asringen de ideale keuze voor u zijn. Voordat u een definitieve beslissing neemt, is het belangrijk om te weten waaraan uw assieraad voor heren moet voldoen. Neem de volgende factoren in overweging bij de keuze voor het juiste assieraad:

 • Stijlselectie
  Begin met het nadenken over het ontwerp, de vorm en de stijl die passen bij uw persoonlijke smaak. Sommige mannen geven misschien de voorkeur aan een tijdloos en ingetogen ontwerp, terwijl andere mannen kiezen voor een modernere of gedurfde look.
 • Metaalkeuze
  Assieraden voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende metalen, waaronder goud, zilver, platina en edelstaal. Kies het metaal dat aansluit bij uw voorkeur en past bij uw huidskleur.
 • Personalisatieopties
  Bepaal of u persoonlijke accenten zoals gravures, edelstenen of unieke ontwerpelementen die emotionele waarde hebben wilt toevoegen. Vingerafdruksieraden zijn hier een voorbeeld van. De vingerafdruk van uw dierbare wordt in het ontwerp van het sieraad geïntegreerd.
 • Ringmaat
  Als u op zoek bent naar een asring, zorg er dan voor dat u uw exacte ringmaat kent, zodat de pasvorm klopt en u de ring comfortabel kan dragen.
 • Hoe je omgaat met de crematie as
  Als u van plan bent de crematie as van een dierbare te gebruiken, is het van essentieel belang dat u een vul- en lijmset gebruikt die speciaal is ontworpen voor assieraden. Daarnaast raden wij aan om uw assieraden te laten verzegelen door een gekwalificeerde juwelier, Deze kan de vulopening van het sieraad solderen of door middel van lijm afsluiten, op deze manier zal de as permanent en veilig bewaard blijven.

Richtlijnen voor het onderhoud van assieraden voor heren

Het regelmatig verzorgen van heren assieraden is essentieel om de blijvende glans en kwaliteit ervan te garanderen. Hoewel ze veel overeenkomsten hebben met traditionele sieraden, zijn er een aantal specifieke punten waarmee u rekening moet houden bij het goed onderhouden van gedenksieraden:

1. Vermijd blootstelling aan water

Zorg ervoor dat u uw gedenksieraden niet blootstelt aan water omdat gedenksieraden niet altijd volledig waterdicht zijn. Deze voorzorgsmaatregel helpt de crematie as en het assieraad zelf te beschermen.

2. Beschermen tegen bijtende stoffen

Houd uw assieraden uit de buurt van bijtende of mogelijk schadelijke stoffen zoals zout, schoonmaakmiddelen, zeep, zweet, make-up, parfum en haarspray. Deze en andere stoffen kunnen uw assieraden beschadigen en slijtage veroorzaken.

3. Gebruik een poetsdoek

Gebruik een poetsdoek voor assieraden als onderdeel van uw normale onderhoudsroutine. Deze poetsdoek kan helpen de glans van uw assieraad voor heren te herstellen. Zorg er bij het poetsen voor dat u de slijprichting volgt om krassen te voorkomen. Wij hebben poetsdoeken voor edelstaal, zilver en goud voor u beschikbaar.

Kunnen assieraden veilig in aanraking komen met vocht?

Assieraden voor heren hebben een grote emotionele waarde, u kunt de herinnering aan uw dierbare op een tastbare manier koesteren. Wij raden het af om tijdens het zwemmen assieraden te dragen of ze volledig in water onder te dompelen. Maar als een assieraad zo af en toe aan vocht wordt blootgesteld zal dit niet tot noemenswaardige schade leiden.

Mag ik reizen met assieraden?

In de meeste gevallen wel. Afhankelijk van het materiaal kan het zijn dat u tijdens de veiligheidscontrole verplicht bent uw assieraden af te doen en door de securityscanner te laten gaan. Dit geldt echter voor alle soorten sieraden. Daarom zou het dragen van een zilveren ashanger, ketting of gouden asbedel waarin een beetje as wordt bewaard over het algemeen geen problemen moeten opleveren. Als u echter van plan bent een urn mee te nemen in het vliegtuig, zijn er enkele aanvullende regels waar u rekening mee moet houden.

Wilt u graag hulp?

Bij URNWINKEL. begrijpen we dat het kiezen van assieraden voor heren een lastige taak kan zijn, gezien het brede scala aan stijlen en materialen dat aangeboden wordt. Wij begrijpen dat u wellicht hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste assieraad. Wij zijn er om u te helpen. 

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken tijdens onze kantooruren of vul ons contactformulier in. Wij garanderen op werkdagen een reactie binnen 24 uur.