Voordelige assieraden edelstaal

100 Artikel(en)

Goedkope en hoogwaardige edelstalen assieraden of ashangers voor een scherpe prijs

Na de crematie van uw dierbare is het mogelijk om de crematie as in een urn te plaatsen en de urn een mooie plaats in uw huis te geven. Misschien heeft u meer behoefte om uw overleden dierbare zo dicht mogelijk bij u te houden. Het dragen van een assieraad is een mooi alternatief. Door de as bij u te dragen heeft u een tastbare herinnering aan de overledene. Bij het assieraad is gekozen voor een vorm met duidelijke betekenis die door haar eenvoud en afwerking een bijzondere uitstraling krijgt.

Assieraden van edelstaal zijn goedkoop en zeer duurzaam
In welke prijsklasse u een ashanger zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt edelstaal. De kwaliteit is belangrijk, omdat een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een assieraad of ashanger zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar meer als een herdenkingsieraad of herinneringsieraad.

De sieraden van edelstaal zijn ontworpen en met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden. Edelstaal is door zijn hardheid en antiallergische karakter zeer geschikt voor het maken van as-sieraden. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat het sieraad beschadigd of bekrast raakt. Het edelstaal wat gebruikt wordt is van het type 316 (chirurgisch staal). Dit is het hoogwaardigste staal wat gebruikt wordt bij het vervaardigen van sieraden. Het is even duurzaam en misschien zelfs duurzamer dan zilver of goud.

In de assieraden is een ruimte gemaakt waarin een kleine hoeveelheid as van uw dierbare geplaatst kan worden. Het sieraad is gemakkelijk zelf te vullen en te verlijmen. Wij raden het dan ook aan om het sieraad altijd te verlijmen zodat deze goed vergrendeld blijft.