´╗┐
Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 4.7 gebaseerd op 2850 beoordelingen. Hier zijn we best trots op.

Voordelige assieraden edelstaal

Voordelige assieraden edelstaal

Voordelige assieraden edelstaal

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Goedkope assieraden, van hoogwaardige kwaliteit

Na de crematie van uw dierbare of trouwe viervoeter, is het mogelijk om de crematie as in een urn te plaatsen en de urn een mooie plaats in uw huis te geven. Misschien heeft u meer behoefte om uw overleden dierbare of huisdier zo dicht mogelijk bij u te houden. Het dragen van een assieraad is dan een mooi alternatief. Door de as bij u te dragen, heeft u een tastbare herinnering aan de overledene. Bij het assieraad is gekozen voor een vorm met duidelijke betekenis die door haar eenvoud en afwerking een bijzondere uitstraling krijgt.

Goedkope assieraden van edelstaal van duurzame kwaliteit

In welke prijsklasse u een assieraad zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van edelstaal. De kwaliteit is belangrijk, omdat een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. De goedkope assieraden van edelstaal zijn ontworpen en met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden. Edelstaal is door zijn hardheid en antiallergische karakter, zeer geschikt voor het maken van goedkope assieraden. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat het sieraad beschadigd of bekrast raakt. Het edelstaal dat gebruikt wordt, is van het type 316, oftewel chirurgisch staal. Dit is het hoogwaardigste staal dat gebruikt wordt bij het vervaardigen van sieraden. Dit materiaal is zelfs duurzamer dan zilver of goud.

In de assieraden is een ruimte gemaakt waarin een kleine hoeveelheid as van uw dierbare geplaatst kan worden. Het sieraad is gemakkelijk zelf te vullen en te verlijmen en wij leveren altijd een vulhandleiding bij uw goedkope assieraad. Wij raden aan om het sieraad altijd te verlijmen, zodat deze goed vergrendeld blijft.

Welk goedkope assieraad past bij uw wensen?

URNWINKEL. heeft een ruim assortiment met verschillende type goedkope assieraden, zoals goedkope ashangers en asbedels. Bij ons betaalt u achteraf geen extra verzendkosten, waardoor u bij het afrekenen niet voor onverwachte kosten komt te staan. De consumentenprijzen op onze website zijn namelijk inclusief BTW en verzendkosten.

Goedkope ashangers

Bent u op zoek naar een goedkope ashanger? Dan hebben wij vast een hanger die bij u en uw overleden dierbare past. Een veel verkocht sieraad, is een goedkope ashanger hart. Hartvormige sieraden tonen de onvoorwaardelijke liefde voor de overleden dierbare, de liefde die na het overlijden zeker niet minder word. Hiervan hebben wij verschillende varianten in ons assortiment, waaronder een variant met een pootafdruk, om uw overleden huisdier te gedenken. Een ander veel verkochte goedkope ashanger is de ashanger met ster. Een ashanger met de vorm van een ster heeft een mooie symbolische betekenis, namelijk dat uw dierbare u in de toekomst de juiste weg zal leiden en over u zal waken. Hiervan hebben wij ook verschillende varianten in het assortiment, waaronder de goedkope ashanger 'Ster' goud verguld en een aantal zilverkleurige hangers.

Goedkope assieraden voor mannen

Onze goedkope assieraden kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Toch zijn er enkele assieraden die wellicht wat meer geschikt zijn voor mannen. Mannen kiezen vaak voor eenvoudige, subtiele sieraden. De Assieraad 'Rol' edelstaal en Assieraad 'Buisje' zijn hier voorbeelden van. Beide zijn dit subtiele, onopvallende assieraden. Vindt u het lastig om een geschikt sieraad te kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Heeft u vragen of wilt u advies over de aanschaf van goedkope assieraden?

Wilt u advies of meer informatie over bijvoorbeeld goedkope ashangers of andere goedkope assieraden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Ook kunt u ook het contactformulier invullen, met ons chatten of een e-mail sturen.