Gouden gedenksieraden

Gouden gedenksieraden

Gouden gedenksieraden

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Gedenksieraden of herinneringssieraden van goud zonder crematie as

Steeds meer mensen dragen een gedenksieraad ter nagedachtenis aan de overleden dierbare. Op deze manier wordt een tastbare herinnering ten alle tijden meegedragen.

Onze gedenksieraden zijn gemaakt in verschillende uitvoeringen en stijlen; van klassiek tot modern. Op deze manier is de kans groot dat u een bijzonder herinneringssieraad zal vinden dat bij u past. Een passend aandenken.

Onze collectie met gedenksieraden vindt u in onze online webwinkel. De collectie sieraden is uitgevoerd in 14 karaat goud. De sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen.

Indien u een persoonlijk idee heeft die u graag verwerkt wilt zien in een sieraad kunt u altijd uw ideeën met ons bespreken zodat onze juwelier u een passend voorstel kan doen. Na het ontvangen van een schets gaat onze herinneringssieraden specialist aan de slag met het maken van het gedenksieraad dat precies op maat gemaakt wordt zodat u deze met veel gemak kunt dragen. Omdat deze sieraden uniek zijn en helemaal met de hand gemaakt worden zal de prijs naar verwachting hoger zijn dan de gemiddelde prijzen van de gouden gedenksieraden in onze webwinkel.

Bij het zien of voelen van het gedenksieraad of herinneringssieraad van goud denkt u weer even terug aan een bepaald moment uit het verleden. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit onze ruime collectie gedenksieraden en herinneringssieraden vinden wij het belangrijk dat u ook een herdenkingssieraad heeft uitgezocht dat echt bij u past en u een goed gevoel geeft. Als u bij ontvangst van het sieraad na het bestellen het sieraad toch niet zo mooi vindt dan mag u natuurlijk het sieraad kosteloos terugsturen.

Als u meer advies over onze collectie gedenksieraden wenst - het kopen van een gedenksieraad aan uw dierbare doet u immers maar een keer – dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Voor vragen over o.a. onze gedenk- en herinneringssieraden staan wij altijd voor u klaar.

Bent u op zoek naar gouden gedenksieraden of herinneringssieraden om deze te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie as van u dierbare? Klik dan hier: Gouden assieraden.