Natuursteen urnen

Natuursteen urnen

Natuursteen urnen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Natuurstenen urnen kopen

Natuursteen urnen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; van klassiek tot aan modern. Onze natuursteen urnen zijn gemaakt van graniet, albast of marmer. Sommige van deze urnen zijn geschikt voor binnen en buiten, anderen alleen voor binnen. Natuursteen urnen zijn duurzaam, geschikt voor buiten en doorstaan de tand des tijds. Natuursteen urnen blijven kleurecht, zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken en zijn uniek. Onze urnen zijn verkrijgbaar in diverse groottes; van mini urnen tot duo urnen.

Marmeren urn

Omdat een marmeren urn een natuurproduct is, zal geen enkele marmeren urn hetzelfde zijn. Iedere marmeren urn is dus uniek. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de urn van marmer er uit ziet. Onze marmeren urnen zijn geschikt om binnen te plaatsen. Het marmer dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat de uiteindelijke vorm van de marmeren urn te zien is. Na dit proces wordt de marmeren urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

Granieten urnen

Doordat het graniet een natuurproduct is zal dan ook geen enkele granieten urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de granieten urn er uit ziet. Elke granieten urn is uniek. De urn van graniet is geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook het graniet dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit de hoogwaardige steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat uiteindelijk de vorm van de granieten urn te zien is. Nadat dit proces is beëindigd wordt de granieten urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

Heeft u advies nodig over de aanschaf van natuursteen urnen?

URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over onze natuursteen urnen, zoals marmeren urnen en granieten urnen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.