Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 4.7 gebaseerd op 2850 beoordelingen. Hier zijn we best trots op.

Natuursteen urnen

Natuursteen urnen

Natuursteen urnen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Natuurstenen urnen zijn gemaakt van onder andere marmer en graniet.

Marmeren urnen
Omdat een marmeren urn een natuurproduct is zal geen enkele marmeren urn hetzelfde zijn. Iedere marmeren urn is dus uniek. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de marmeren urn er uit ziet. Onze marmeren urnen zijn geschikt om binnen te plaatsen. Urnen gemaakt van marmer. Het marmer dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat de uiteindelijke vorm van de marmeren urn te zien is. Na dit proces wordt de marmeren urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

Granieten urnen
Doordat het graniet een natuurproduct is zal dan ook geen enkele granieten urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de granieten urn er uit ziet. Elke granieten urn is uniek. De urn van graniet is geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook het graniet dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit de hoogwaardige steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat uiteindelijk de vorm van de granieten urn te zien is. Nadat dit proces is beëindigd wordt de granieten urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

Het voordeel van natuursteen urnen

Natuursteen urnen zijn duurzaam, voor buiten geschikt en doorstaan de tand des tijds
Natuursteen urnen blijven kleurecht
Natuursteen urnen zijn eevoudig met een vochtige doek schoon te maken
Elke urn van natuursteen is uniek

URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over onze marmeren en granieten urnen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.