Urnen van glas

Urnen van glas

Urnen van glas

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Kristal glazen urnen en urnen van glas

De glas of glazen urnen zijn gemaakt van kristal glas. Een groot deel van onze glazen urnen is gemaakt van een hoge kwaliteit Bohemian Crystal glas. Het andere deel van de urnen is gemaakt van kristal glas wat door Nederlandse kunstenaars geblazen wordt.

De urn van glas kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving. Onze urnen van zijn dan ook fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van de glazen urnen. Omdat deze glazen urnen handgeblazen worden, is elke urn van glas voorzien van een uniek kleurpatroon. Elke glazen urn is hierdoor een kunstwerk op zich.

Wij raden het af om de glazen urnen buiten te plaatsen omdat de glas objecten veelal opstaande randjes hebben waardoor er water in zou kunnen blijven staan. Tijdens een vorstperiode kan zal het water bevriezen waardoor de urn van glas kan barsten.

De urnen kunnen in vrijwel in alle vormen en kleuren geblazen worden. Het is dan ook mogelijk om samen met u een ontwerp te maken en dit door onze glaskunstenaars te laten blazen. Het grootste aanbod van glas urnen vindt u bij URNWINKEL.

Wij bieden u graag vrijblijvend advies over de glazen urnen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.