Vlinder urnen

Vlinder urnen

Vlinder urnen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Wilt u een vlinder urn kopen?

De laatste jaren heeft cremeren een enorme opmars gemaakt. Waar vroeger begraven de norm was, kiezen tegenwoordig steeds meer ervoor om gecremeerd te worden. Met deze toename in het aantal crematies, is het aanbod urnen ook toegenomen.

Het uitkiezen van een urn is een emotioneel proces, waar u veel belangrijke keuzes moet maken. Zo moet u keuzes maken over het materiaal, de kleur en het ontwerp van de urn. De urn moet natuurlijk ook bij uw dierbare passen en een mooi plekje in uw huis innemen. Daarom is het belangrijk om rustig de tijd te nemen voor u een keuze maakt.

Waarom kiezen voor een vlinder urn?

Een urn die tegenwoordig vaak gekozen wordt, is een urn met vlinder. Urnen met vlinder worden veel verkocht, doordat een vlinder diverse symbolische betekenissen heeft. Een vlinder symboliseert o.a. de dood en de wedergeboorte en de transformatie van de ene levensfase naar de andere. Een vlinder heeft namelijk een korte levensduur en is erg teer. Indien iemand (te) jong overleden is, past een urn met vlinder hier mooi bij.

Daarnaast staat een vlinder voor vrolijkheid en laat de onbezorgdheid van het leven zien. Tot slot worden vlinders vaak als een teken van de overledene gezien; een boodschap die jouw dierbare naar je stuurt. Een vlinder urn is dus altijd een passend en mooi idee.

Vlinder urnen van diverse materialen en prijsklassen

Wij hebben vlinder urnen van diverse materialen en prijsklassen in ons assortiment, dus ook wanneer u op zoek bent naar een goedkope vlinder urn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een van onze veel verkochte goedkope vlinder urnen, is de mini urn hart met vlinder. Dit is een mooie bronzen vlinder urn, die geschikt is om zowel binnen- als buiten te plaatsen.

Vlinder urn vullen

Het vullen van een urn wordt vaak door mensen beleefd als ritueel. Het is de laatste stap van de uitvaart, waarbij nabestaanden hun overleden dierbare naar de laatste rustplaats kunnen brengen. U kunt ervoor kiezen om de vlinder urn zelf te vullen, maar u kunt dit ook laten doen door uw uitvaartverzorger of het crematorium. Wanneer u de vlinder urn zelf gaat vullen, raden wij aan om onze vulhandleiding voor het vullen van urnen door te nemen. Hierin staat precies uitgelegd hoe u de urn met vlinder kunt vullen.

Eigen ontwerp vlinder urn

Het is bij URNWINKEL. ook mogelijk om uw eigen ontwerp vlinder urn te laten ontwikkelen. U kunt ons een schets, foto of voorbeeld sturen, zodat wij op basis daarvan een ontwerp kunnen maken. U ontvangt van ons een offerte waar u akkoord op kunt geven.

Heeft u een vraag of advies nodig over de aanschaf van een vlinder urn? Neem dan gerust contact met ons op.