Vogel urn

Vogel urn

Vogel urn

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Bent u op zoek naar een urn met een vogel?

Waar vroeger begraven de norm was, heeft cremeren de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Door de toename in het aantal crematies, is ook het aanbod van urnen toegenomen.

Het kiezen van een urn is geen gemakkelijk proces. Er moeten namelijk keuzes worden gemaakt over het materiaal van de urn, de kleur en het ontwerp. Het is belangrijk dat al deze kenmerken goed bij uw overleden dierbare passen, maar ook een mooi plekje in huis innemen. Wij raden daarom aan om rustig de tijd te nemen voor u een keuze maakt.

Waarom kiezen voor een urn met vogel?

Een veel gekozen ontwerp, is een urn met een vogel. Vogels hebben een mooie symbolische betekenis en staan o.a. voor verlichting en vrijheid. Vliegen staat namelijk symbool voor ontsnapping aan de fysieke beperkingen die iemand had tijdens zijn of haar leven en voor het opstijgen van de geest van de overledene naar de hemel. Een vogel urn is daarom een mooi en passend ontwerp.

Vogel urn collectie

Met veel zorg en aandacht hebben wij een mooie, diverse collectie urnen met urnen met een vogel samengesteld. Onze vogel urnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben wij diverse kleine urnen met vogel in ons assortiment, maar ook duo urnen met vogel. Daarnaast zijn onze uren verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo hebben wij diverse bronzen vogel urnen, glazen vogel urnen en metalen urnen in ons assortiment.

Onze vogel urnen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een goedkope vogel urn? Dan is onze messing mini urn hart met vogels een goede keuze.

Eigen ontwerp vogel urn

Het is bij URNWINKEL. ook mogelijk om uw eigen vogel urn te laten ontwerpen. Om een eigen ontwerp vogel urn te ontwikkelen, kunt u ons een foto, voorbeeld of een eigen schets sturen. Op basis hiervan kunnen wij een ontwerp voor u maken.

Heeft u een vraag of advies nodig over de aanschaf van een urn? Neem dan gerust contact met ons op.