Gedenksteen 'Wolk' met lasergravure

€ 238,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101458

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Graniet

Kleur: Zwart

Afmeting (hxbxd in cm): 18 x 25


Als u op zoek bent naar een gedenksteen is dit niet heel erg gemakkelijk. Wij proberen u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikte gedenksteen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

* Vereiste velden

Details

Gedenksteen

Als u op zoek bent naar een gedenksteen of gedenkmonument is dit niet heel erg gemakkelijk. Wij proberen u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikte gedenksteen.

Let op! Voordat u de gedenksteen besteld is het raadzaam eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt voor dat gedenkmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen. Ook zijn er bepaalde begraafplaatsen waar alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. De eventuele betonplaat onder de gedenksteen en de palen fundering onder de betonplaat dienen door de begraafplaats geïnstalleerd te worden.

Laserprint

Met zijn donker, gladgepolijst oppervalk vormt de marlin steen de ideale ondergrond voor een lasergravure. Deze verfijnde techniek laat toe om uw foto's op een uiterst gedetailleerde manier weer te geven. De afbeelding wordt hierbij in de steen gebrand, wat ze bestand maakt tegen alle weersinvloeden. Dankzij de lasergravure worden uw mooiste herinneringen vereeuwigd in een waardig monument.

Qua afbeelding kunt u kiezen uit een selectie van foto's. u kunt ook uw eigen foto's of creaties aanleveren. Let er wel op dat de door u aangeleverde beelden een minimale resolutie van 300 DPI moeten hebben.

Nadat u het gedenkmonument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u de tekst op het monument nogmaals goed controleren.

In de volgende link vindt u voorbeeldteksten voor gedenkstenen. Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101458
Afmeting (h x b x d in cm)
18 x 25
Kleur
Zwart
Levertijd
Circa 3 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten