Dierenurn as-beelden

Dierenurn as-beelden

Dierenurn as-beelden

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Urnen of asbeelden in de vorm van een mooi sculptuur voor het bewaren van de as van uw geliefde huisdier.

Dieren zijn vaak trouwe vrienden. Ze kunnen troosten zonder woorden en onvoorwaardelijke liefde geven. Het overlijden van een huisdier kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Wat het soms extra lastig maakt, is het onbegrip van andere mensen zoals; “het was “maar een kat” en “je koopt toch zo weer een nieuw huisdier”. Maar zo zit het voor veel van ons niet in elkaar.

Een huisdier is een maatje, een vriend voor het leven, je steunt hem als hij ziek is, zorgt voor hem, speelt met hem, knuffelt met hem en dat schept een band. Voor veel huisdiereigenaren is het definitief afscheid moeten nemen van hun geliefde dier één van de moeilijkste dingen in de relatie met hun dier, en dat doet dan pijn.

Om uw overleden hond, poes, konijn, paard of welk ander huisdier dan ook, na het overlijden in uw herinnering voort te laten leven, biedt URNWINKEL. een mooie collectie van asbeelden aan, waarin aan de onderzijde een kleine hoeveelheid as kan worden bewaard. Niet zo maar een urn, maar een stukje kunst voor uw geliefde huisdier.