Mini urn keramiek bol wit

€ 176,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101027

Levertijd: Circa 4 weken

Materiaal: Keramiek

Kleur: Licht

Afmeting (hxbxd in cm): Ø 15 cm

Inhoud: 0.75 liter


Een blik op iedere mini urn maakt de kijker al vrij snel duidelijk dat dit geen massaprodukt is, maar dat iedere keramische mini urn een eigen identiteit heeft. Het is spiritueel, actueel en tijdloos werk dat blijvend nieuwe vormen en gezichten aanneemt, doelbewust gericht naar een publiek op zoek naar originaliteit en authenticiteit.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Mini urnen keramiek / keramiek mini urn

Een blik op iedere kleine urn maakt de kijker al vrij snel duidelijk dat dit geen massaprodukt is, maar dat iedere keramische mini urn een eigen identiteit heeft. Het is spiritueel, actueel en tijdloos werk dat blijvend nieuwe vormen en gezichten aanneemt, doelbewust gericht naar een publiek op zoek naar originaliteit en authenticiteit.

De keramische mini urn wordt totaal met de hand vervaardigd en geglazuurd. Daarom is de mini urn steeds weer uniek en apart. Een belangrijk onderdeel het werk van deze kunstenares vormt de urnencollectie “Is er leven na de dood…?”, ontwikkeld voor en samen met klanten op zoek naar een nieuwe dimensie voor het onvermijdelijke. Bijzondere mini urnen van keramiek.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101027
Kleur
Licht
Symbool / thema / vorm
Bol, rechthoek, kubus & driehoek
Afmeting (h x b x d in cm)
Ø 15 cm
Inhoud in liter
0.75
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 4 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten