Urn graniet 'Himalaya Blue'

€ 266,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102334

Levertijd: Circa 4 weken

Materiaal: Graniet

Kleur: Donker

Toepassing: Alleen geschikt voor aszak

Afmeting (hxbxd in cm): 30 x 18 x 18

Inhoud: 3.0 liter


Deze natuursteen urn kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving. De urn gemaakt van graniet is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van de natuursteen urn.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Deze natuursteen urn kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving. De urn gemaakt van graniet is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van de natuursteen urn.

Het hoogwaardige graniet dat voor deze urn wordt gebruikt is afkomstig uit Europese steengroeven. Uit deze groeven worden grote blokken natuursteen gekapt en vervolgens met speciale mallen bewerkt om de urn vorm te geven. Doordat elke blok natuursteen zijn eigen kleurschakeringen, kristalstructuur en aderen heeft zal geen enkele urn binnen de collectie hetzelfde zijn. Dit maakt de granieten urnen tot een volledig natuurproduct, voorzien van een geheel eigen karakter.

Natuursteen is een milieuvriendelijk product met een unieke en levendige uitstraling. Natuursteen is uitermate duurzaam en bijzonder geschikt om buiten te gebruiken. De aardkorst waarop de mensheid leeft bestaat voor een groot deel uit natuursteen. Hierdoor is de voorraad bijna onuitputtelijk en wordt natuursteen in vrijwel alle landen gewonnen. Natuursteen is gevormd uit afgekoeld vloeibaar gesteente of uit sediment. Dit is versteend onder druk in combinatie met hoge temperaturen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102334
Kleur
Donker
Symbool / thema / vorm
Bol, rechthoek, kubus & driehoek
Afmeting (h x b x d in cm)
30 x 18 x 18
Inhoud in liter
3.0
Geschikt om
De gehele hoeveelheid as in te bewaren
Geschikt voor
Alleen geschikt voor aszak
Levertijd
Circa 4 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten