As-druppel urn van kristalglas 'Orion'

€ 550,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 201096

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Paars

Afmeting (hxbxd in cm): H 20

Inhoud: 0.2 liter


Dit prachtige as-gedenkornament met een sterke uitstraling valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een kleurenspel van kleurschakeringen met in het midden een symbolisch ring ter verbintenis.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Orion, 'hemellichaam Jager’.
Dit prachtige as-gedenkornament met een sterke uitstraling valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een kleurenspel van kleurschakeringen met in het midden een symbolisch ring ter verbintenis. In de onderste kern bevindt zich een as-resevoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Door de transparantie van het as-gedenkornament is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de kleurschakeringen krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. Door middel van een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten.

Dit as-gedenkornament valt onder de Premium a-lijn en wordt gekenmerkt door haar fijne afwerking. De Orion big blue is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar sieraad ter herinnering van uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
201096
Kleur
Paars
Symbool / thema / vorm
Druppel
Afmeting (h x b x d in cm)
H 20
Inhoud in liter
0.2
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten