As-druppel urn van kristalglas 'Spirit'

€ 391,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100993

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Blauw

Afmeting (hxbxd in cm): H 19

Inhoud: 0.07 liter


Dit prachtige as-gedenkornament met een sterke uitstraling valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een kleurenspel van kleurschakeringen met in het midden een symbolisch ring ter verbintenis.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Spirit 'De ziel.'
De Spirit blauw is en prachtig glanzend as-gedenkornament met een mooie blauwe kern en aan de buitenzijde deels een fijn reliëf. In de blauwe kern van het as-gedenkornament bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Door de transparante kleuren is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten.

Dit as-gedenkornament valt onder de Premium a-lijn en wordt gekenmerkt door haar fijne afwerking. De Orion big blue is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar sieraad ter herinnering van uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100993
Kleur
Blauw
Afmeting (h x b x d in cm)
H 19
Inhoud in liter
0.07
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten