Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

URNWINKEL. en duurzaamheid

URNWINKEL. zet sinds 2007 e-commerce in als middel om door haar grote, overzichtelijke assortiment en mogelijkheid tot maatwerkoplossingen dichter bij de persoonlijke wens van de consument te komen. De wil om te verbeteren zit in de natuur van onze mensen. Waar we in 2007 pionierden met het openen van één van de eerste online urnenwinkels van Europa, willen we nu inspireren en verduurzamen.

Wij zijn een jong en enthousiast team dat streeft naar vernieuwing in de uitvaartbranche. Vanwege onze multiculturele achtergrond hebben wij een goede kijk op de normen en waarden in verschillende culturen. We staan midden in de samenleving en hebben de kans om hieraan een positieve bijdrage te leveren.

Onze ambitie

We willen het elke dag beter doen! Van zo verantwoord mogelijk verpakken en bezorgen tot het gebruik van 100 procent zonne-energie in ons gebouw. Met ons steeds duurzamer wordende assortiment willen we klanten helpen een bewuste keuze te maken en onze CO2-uitstoot per pakket zoveel mogelijk te reduceren om op deze manier een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten.

Lees meer over wat wij doen om te verduurzamen.