Glazen as-bedel 'Fuchsia roze'

€ 84,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101215

Levertijd: Circa 4 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Roze

Afmeting (hxbxd in cm): H 0.8 cm - Ø ± 1.5 cm / Ø O ± 0.5 cm

Inhoud: 0.001 liter


De glazen asbedel of glaskraal met 925 zilveren kern is geschikt voor bedelarmbanden en -kettingen van merken zoals Pandora, Larenza, SimStars, iMenso, SilveRado, Biagi, Amora, Trollbeads en Tedora.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.
+€ 89,88

Maximaal aantal karakters 9

Details

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.
Een tastbare herinnering aan een overleden dierbare, verwerkt in een glazen kraal. De glazen as-bedels zijn met de hand gemaakte glaskralen waarin de as van uw dierbare wordt verwerkt. De as wordt tijdens het branden tussen twee lagen gesmolten glas geplaatst waardoor een subtiele luchtbelvorming ontstaat. De glaskralen worden na vervaardiging afgekoeld in een speciale oven, waardoor de door verhitting ontstane spanning uit het glas wordt gehaald.

De glasbedel worden voorzien van een zilveren kern. In het kraalgat wordt een zilveren buis gezet welke om het kraalgat heen wordt gebogen, zodat deze niet meer los komt. De zilveren kern zorgt ervoor dat de armband of ketting niet beschadigd door de glazen kraal. Een aantal theelepeltjes as is al voldoende. De as wat over is wordt tegelijkertijd met de bestelling geretourneerd. De kleuren kunnen op het beeldscherm anders over komen dan in werkelijkheid omdat ieder beeldscherm anders gekalibreerd is en de kleuren anders worden weergegeven.

Glasbedel met tekst
Op de zilveren kapjes is ruimte voor een korte tekst, datum of symbool met een totale lengte van maximaal 9 tekens. Dit is inclusief spaties.

De glazen asbedel of glasbedel met 925 zilveren kern is geschikt voor bedelarmbanden en -kettingen van merken zoals Pandora, Larenza, SimStars, iMenso, SilveRado, Biagi, Amora, Trollbeads, Tedora en Pandora Style bedel armbanden.

U kunt uw order plaatsen en de as aangetekend versturen. Vergeet a.u.b. niet uw ordernummer te vermelden!

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101215
Kleur
Roze
Symbool / thema / vorm
Bol, rechthoek, kubus & driehoek
Afmeting (h x b x d in cm)
H 0.8 cm - Ø ± 1.5 cm / Ø O ± 0.5 cm
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
Circa 4 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten