Bloempotten en bloembakken

Bloempotten en bloembakken

Bloempotten en bloembakken

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Bloempotten en bloembakken voor op een grafsteen of urnmonument
Een strakke vormgeving karakteriseert deze granieten bloempotten en bloembakken. De bloempotten en bloembakken sluiten uitstekend aan bij moderne en klassieke gedenkmonumenten van RVS, glas en natuursteen. Onze bloempotten en bloembakken zijn uitermate geschikt om mooie bloemen en planten op de grafsteen of het urnmonument te plaatsen.

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen en urnmonumenten. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. De meeste bloempotten en bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende granietsoorten.

Wij adviseren bloempotten en bloembakken vast te laten zetten om te voorkomen dat iemand een bloembak of bloempot over het natuursteen schuift waar zand onder ligt waardoor krassen ontstaan. De bloempotten en bloembakken van natuursteen kunnen het gehele jaar buiten blijven staan aangezien hier een gaatje voor de afwatering in is gemaakt. De binnenbak dient met vorst tijdelijk verwijderd te worden aangezien deze kapot kan vriezen.