Urnen gedenksteen met lasergravure

€ 1.218,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200574

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Graniet

Kleur: Zwart

Afmeting (hxbxd in cm): 15 x 50 x 50

Afmeting tekst-, en/of afbeelding plaat: 5/10 x 40 x 38.5

Afmeting onderplaat (h x b x d in cm): 5 x 50 x 50


Als u op zoek bent naar een urnen gedenksteen is dit niet heel erg gemakkelijk. Wij proberen u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikt urnengraf. Ook afwijkende afmetingen zijn mogelijk.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Maximaal aantal karakters 5

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

* Vereiste velden

Details

Urnen gedenksteen met lasergravure

Als u op zoek bent naar een urnen gedenksteen is dit niet heel erg gemakkelijk. Wij proberen u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikt urnengraf of urnenveldmonument.

Let op! Voordat u de urnen gedenksteen besteld is het raadzaam eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt voor dat grafmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen. Ook zijn er bepaalde begraafplaatsen waar alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. De eventuele betonplaat onder de grafsteen en de palen fundering onder de betonplaat dienen door de begraafplaats geïnstalleerd te worden. Indien u het urnengraf in uw tuin wilt plaatsen kunt u ook gebruik maken van onze kunststof urnenkelder. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen. Ook afwijkende afmetingen zijn mogelijk.

Nadat u het monument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u het monument nogmaals goed controleren.

In de volgende link vindt u voorbeeldteksten voor urnengedenkstenen. Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200574
Afmeting (h x b x d in cm)
15 x 50 x 50
Afmeting onderplaat (h x b x d in cm)
5 x 50 x 50
Afmeting tekst-, en/of afbeelding plaat
5/10 x 40 x 38.5
Kleur
Zwart
Levertijd
Circa 3 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten