As-verstrooikoker of strooi-urn 'Boom'

€ 49,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101758

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Biologisch afbreekbaar

Kleur: Meerdere kleuren

Afmeting (hxbxd in cm): 32 cm - Ø 12.5 cm

Inhoud: 3.5 liter


Een bijzondere manier om de as van uw overleden dierbare uit te strooien op een mooie plek kan door gebruik te maken van een strooi-urn of as-verstrooikoker. De strooi-urn of as-verstrooikoker is speciaal ontworpen om het verstrooien van de as te vereenvoudigen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

As-verstrooikoker of strooi-urn
Een bijzondere manier om de as van uw overleden dierbare uit te strooien op een mooie plek kan door gebruik te maken van een strooi-urn of as-verstrooikoker. De strooi-urn bevat geen metalen of kunststof onderdelen zodat de urn na gebruik kan worden gerecycleerd. De as-verstrooikoker is gemaakt van papier en is hierdoor 100% biologisch afbreekbaar. Ze kan evenzeer als aandenken worden bewaard.

De strooi-urn of as-verstrooikoker is speciaal ontworpen om het verstrooien van de as te vereenvoudigen. Tevens is het mogelijk om de as-verstrooikoker ter aarde te bestellen. Het papier vergaat na enige tijd. De as van uw overleden dierbare komt hierbij langzaam vrij en wordt opgenomen in de aarde.

De strooi-urn bestaat uit twee in elkaar passende kokers afgedekt met een afneembaar deksel. Als men het deksel afneemt ziet men nog een deksel met een unieke voor-geperforeerde opening. Deze opening maakt het gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101758
Kleur
Meerdere kleuren
Symbool / thema / vorm
Bloemen, bomen & planten, Cilinder, Landschap
Afmeting (h x b x d in cm)
32 cm - Ø 12.5 cm
Inhoud in liter
3.5
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten