Asbestemmingen, urn in huis

URNWINKEL. Urnen voor thuis

Het thuis bewaren van de crematie as van uw overleden dierbare

Thuis de as van de overleden dierbare bewaren wordt gewoonlijk in een sierurn gedaan. In deze sierurn wordt de asbus of aszak (wanneer de sierurn te klein is voor de asbus) geplaatst die u van het crematorium mee krijgt. De sierurn krijgt een speciale plek in huis op bijvoorbeeld een huisaltaar. Op deze manier creëert u een mooie en persoonlijke gedenkplek in huis. 

Naast onze sierurnen leveren wij vooral kunstwerken en bijzondere urn beelden waarin ruimte voor de crematie as is. Wij werken veel samen met gerenommeerde kunstenaars in binnen- en buitenland. Deze urnen kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en lopen uiteen van klassiek tot modern.

Ook is het mogelijk om een urn zelf te beschilderen of een tekening op de urn te maken. Deze onbehandelde keramische urn wordt gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. Het beschilderen van de urn van de overleden dierbare heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.