Asbedel 'Hartje' zilver

€ 39,95
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100574

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Zilver

Kleur: Zilver

Afmeting (hxbxd in cm): H ± 1.8 cm

Inhoud: 0.001 liter


Asbedels Pandora: steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as of een beetje aarde van het graf in een zogenaamde asbedel te bewaren. Het dragen van een asbedel heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as of een beetje aarde van het graf in een zogenaamde harvormige asbedel te bewaren. Het dragen van een asbedel in de vorm van een hartje heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

De zilveren hartvormige asbedel van SimStars is geschikt voor bedelarmbanden van Pandora, Larenza, SimStars, iMenso, SilveRado, Biagi, Amora, Trollbeads, Tedora en Pandora Style bedel armbanden.

In de asbedel bevind zich een beetje ruimte voor het bewaren van de as. De asbedel is afschroefbaar waardoor de asbedel gevuld kan worden. In onze handleiding wordt uitgebreid beschreven hoe onze asbedels gevuld en waterdicht afgesloten kunnen worden. Wanneer u deze asbedel besteld, voegen wij een vulhandleiding toe.

Als u een asbedel op maat wilt laten maken kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij aan de hand van uw idee een ontwerp kunnen maken van uw specifieke wens.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100574
Kleur
Zilver
Symbool / thema / vorm
Hart(en)
Afmeting (h x b x d in cm)
H ± 1.8 cm
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten