Tijdelijke monumenten

Tijdelijke monumenten

Tijdelijke monumenten

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Tijdelijke gedenkmonumenten, kindermonumenten en bermmonumenten

URNWINKEL heeft bijzondere gedenkmonumenten. Een gezamenlijke levensweg is beëindigd, na het overlijden van een dierbare is een deel geschiedenis afgesloten. Deze gedenkmonumenten leven voort. De één leeft voort in de herinnering van de ander. De herinneringen zijn veelal één van de kostbaarste vermogens van de mens. Kies daarom voor een persoonlijk gedenkteken.

Een voorbeeld van zo' uniek gedenkmonument is de gedenkvlinder

De gedenkvlinder is een unieke manier om uw dierbare te herdenken. De gedenkvlinder staat op een onderstel. De gedenkvlinder is een vlinder gemaakt van tijdloze materialen zoals acrylaat, natuursteen of rvs. De gedenkvlinder wordt binnen vier weken naar elke plaats in Nederland en België opgestuurd.

Boomschijf gedenkteken voor natuurbegraafplaatsen

Deze bijzondere gedenktekens kunnen als tijdelijke markering worden geplaatst op een graf of bij een urn. Het is een natuurproduct en is dus altijd anders en uniek. Door uitdroging kunnen robuuste scheuren ontstaan. De authenticiteit komt ook tot uiting doordat boomschijven wat minder maatvast zijn, de doorsnede is 40-55cm en de dikte 10-12cm.

Als iemand kiest om op een natuurbegraafplaats begraven te worden dan mag uitsluitend een houten grafmarkeerder geplaatst worden (in overleg én na goedkeuring van de natuurbegraafplaats). Uiteraard kan de houten grafmarkering ook op een reguliere begraafplaats gelegd worden.