Handbeschilderde voetbal mini urn

€ 268,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 301153

Levertijd: Circa 10 weken

Materiaal: Keramiek

Kleur: Meerdere kleuren

Toepassing: Een beetje as (symbolisch)

Afmeting (hxbxd in cm): H ± 11 cm - Ø 11

Inhoud: 0.5 liter


Deze bijzondere piramide urn van keramiek wordt gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. De piramide urn van keramiek is van hoogwaardige kwaliteit.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Deze bijzondere voetbal urn van keramiek wordt gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. De voetbal urn is van hoogwaardige kwaliteit.

Onze handbeschilderde keramische sierurnen zijn door de verfijnde decoraties en de vorm nauwelijks herkenbaar als urn, wat ze dus zeer geschikt maakt als sierurn in huis, maar zeker ook als buitenurn.

Voetbalurnen zijn bijzondere urnen voor asbewaring (uitgevoerd in keramiek, met een mooie glanzende glazuur) voor de as van een overledene die een echte passie had voor voetbal. De urn kan worden uitgevoerd met een handbeschilderde decoratie naar uw eigen idee of ontwerp. Ook de naam en geboorte- en overlijdensdatum, en bijvoorbeeld het logo van de eigen voetbalclub kan er bij worden geschilderd. Onze voetbalurnen zijn zowel leverbaar als "binnenurn" voor in huis en als vorstbestendige urn voor buiten en in het columbarium.

Wilt u deze urn of een urn met een ander tafereel naar uw persoonlijke wens laten beschilderen, neem dan contact met ons op middels het contactformulier zodat onze kunstenaar u persoonlijk benaderd om uw wensen te bespreken.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
301153
Kleur
Meerdere kleuren
Symbool / thema / vorm
Hobby, beroep, sport & spel
Afmeting (h x b x d in cm)
H ± 11 cm - Ø 11
Inhoud in liter
0.5
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Geschikt voor
Een beetje as (symbolisch)
Levertijd
Circa 10 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten