Handgemaakte mini urn 'Gonia'

€ 153,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101817

Levertijd: Circa 4 weken

Materiaal: Keramiek

Kleur: Zwart

Afmeting (hxbxd in cm): 12 x 7.5 x 7.5

Inhoud: 0.25 liter


Een blik op deze mini urn maakt de kijker al vrij snel duidelijk dat dit geen massaproduct is, maar dat iedere keramische mini urn een eigen identiteit heeft. Het is spiritueel, actueel en tijdloos werk dat blijvend nieuwe vormen en gezichten aanneemt, doelbewust gericht naar een publiek op zoek naar originaliteit en authenticiteit.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Een blik op iedere mini urn maakt de kijker al vrij snel duidelijk dat dit geen massaproduct is, maar dat iedere keramische mini urn een eigen identiteit heeft. Het is spiritueel, actueel en tijdloos werk dat blijvend nieuwe vormen en gezichten aanneemt, doelbewust gericht naar een publiek op zoek naar originaliteit en authenticiteit.

'Mijn persoonlijke zoektocht door de jaren heen vormde een stevige basis voor een sterke creatieve kracht. Het is een uniek gevoel om mijn innerlijke, onzichtbare wereld om te kunnen zetten in tastbare structuren, zichtbaar en voelbaar voor iedereen.

Met je handen vorm geven aan een kunstwerk en zo iets nieuws te creëren is voor mij een wezenlijk deel van mijn leven geworden. Steeds opnieuw zijn de reacties van de toeschouwers inspirerend geweest, ze geven voldoening en zetten aan om verder te creëren.

Iedere mini urn is een uniek exemplaar, ieder werkstuk is volledig met de hand vervaardigd. Daardoor ligt in ieder werkstuk een ander stukje van mezelf.'

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101817
Kleur
Zwart
Symbool / thema / vorm
Overige vormen
Afmeting (h x b x d in cm)
12 x 7.5 x 7.5
Inhoud in liter
0.25
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 4 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten